Levertijd van 7 weken

Uniek tweezijdig aanzicht

Op maat gemaakt

Standaard afmetingen >

Staalo en onze werkwijze

Staalo deuren zijn echte eyecatchers in je woning. Want staal maakt je interieur af. Wij maken de deuren, jij doet het inmeten en monteren. Daardoor zijn onze deuren een stuk betaalbaarder. 

Of je nu een moderne, klassieke of juist landelijke interieurstijl hebt, zwarte stalen binnendeuren passen in elk interieur. Het is niet voor niets dat staal de laatste jaren zo populair is. Maar daar hangt dan wel een prijskaartje aan. Staalo vindt dat elk interieur een stalen deur verdient. Door onze online ontwerptool wordt dat werkelijkheid.

Ontwerp je droomdeur

Van een schuifdeur in de keuken naar een taatsdeur in de woonkamer. Of een scharnierdeur in de gang. Ontwerp zelf jouw droomdeur. Kies voor een van onze modellen en bepaal vervolgens zelf de kleur, vlakverdeling en de soort handgreep. En natuurlijk de maat. Binnen 8 weken hangt de deur al bij je in huis. Lekker snel dus!

Pluspunt: tweezijdig aanzicht

Staalo deuren hebben een tweezijdig aanzicht. Dat betekent dat beide kanten van de deuren identiek zijn en het glas dus tussen het staal in zit, in plaats van er tegenaan (iets wat je helaas vaak bij andere stalen deuren ziet). Een exclusieve bouwwijze voor het allermooiste gezicht. En nu ook betaalbaar.

Knap staaltje werk dus. Kan je niet wachten? Ontdek hier alle mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Of je nu kiest voor een stalen draaideur, taatsdeur of schuifdeur; van belang is dat de deur straks perfect in je huis past. Met onze inmeet- en montage-instructies helpen wij u graag op weg. Download hier de handleiding.