Levertijd van 8-10 weken

Uniek tweezijdig aanzicht

Op maat gemaakt

Standaard afmetingen >

Hoe word ik dealer van stalen deuren?

Gemakkelijk, via Staalo. Met een ontwerptool, speciaal voor jouw klanten. Dus ben jij ZZP’er, timmerman of heb je een bouwbedrijf? En wil jij jouw klanten graag stalen deuren aanbieden? Laten we samenwerken! Wij maken de deuren, jij doet het inmeten en monteren. Daardoor zijn onze stalen deuren een stuk betaalbaarder. Voor jou. En voor je klanten.

Of je klant nu kiest voor een een moderne, klassieke of juist landelijke interieurstijl, zwarte stalen binnendeuren passen in elk interieur. Doordat wij de stalen deuren zelf produceren kunnen wij de prijs voor jou als dealer nóg lager houden. Benieuwd naar de prijs? Neem dan contact met ons op via [email protected] 

Hoe werkt het? 

Jij wilt je klanten de hoogste kwaliteit bieden. Dat begrijpen we. Maar het liefst wel zo effectief mogelijk. Daarom hebben we het inmeten en monteren zo gemakkelijk mogelijk maakt. Via een ontwerptool die volledig voor jou (onderneming) is gecustomized ontwerp je samen met de klant de droomdeur(en). Kies voor één van onze modellen en bepaal de kleur, vlakverdeling en de soort handgreep. En natuurlijk de maat. Binnen 4 weken zijn de deuren klaar. Het enige wat jij nog moet doen? Het monteren! Daarvoor krijg je van ons een handige handleiding. 

Over Staalo

Jouw klant kan dus kiezen uit verschillende soorten deuren, van taatsdeur tot schuifdeur. Ontdek hier alle mogelijkheden. Word je dealer? Dan maken wij dus jouw eigen ontwerptool. 

Interesse? Mail naar [email protected] Je bent van harte welkom in onze werkplaats om te zien waar de toekomstige stalen deuren van jouw klanten met passie worden gemaakt.