Levertijd van 7 weken

Uniek tweezijdig aanzicht

Op maat gemaakt

Standaard afmetingen >

Veelgestelde vragen

Dit zijn de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon.

Algemene informatie

Algemene vragen

Nadat je hebt betaald, duurt het maximaal 6 weken voordat je jouw deur(en) in huis hebt. In de meeste gevallen zelfs eerder, maar we durven hier geen garantie op te geven. Let op: het maakt niet uit of het gaat om een scharnierdeur, schuifdeur of taatsdeur.

Gemakkelijk via onze ontwerptool. Jij bepaalt zelf hoe je deur eruit komt te zien. Helemaal naar wens? Voeg hem toe aan je winkelmandje. Na betaling gaan we direct met je stalen deur aan de slag.

Heb je afwijkende wensen? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. Mail naar [email protected]

Meet zelf de afmetingen op van je deurpost. Hoe je dat doet? Bekijk de ons inmeetformulier (op de homepagina) voor verdere uitleg. Pak je rolmaat er maar vast bij. En kom je er echt niet uit, dan mag je ons natuurlijk altijd contacten.

Geen probleem! Klik bij het bestellen op de button: Nog een deur bestellen. Heb je grote aantallen of een speciaal project? Stuur een mail naar [email protected] en we helpen je verder.

IDEAL
U kunt veilig vooraf betalen middels iDEAL.

Betalen bij afhalen
Als u ervoor kiest uw bestelling af te halen kunt u het volledige bedrag voldoen bij afhalen. Dit kan middels PIN of contant.

Rembours
U kunt het volledige bedrag van uw bestelling per pin of contant voldoen op het moment van leveren aan de transporteur. De extra kosten hiervoor bedragen €9,95.

Bancontant
Klanten uit België kunnen veilig betalen middels Bancontant. Voor deze betaalmethode vragen wij een geringe bijdrage in de kosten van 0,5% van het totaalbedrag.

Dit is mogelijk. Selecteer 'Betalen aan leverancier' en u kunt met pinapparaat aan de deur betalen.

De verzendkosten zijn €48,- voor enkele deuren en €96,- voor dubbele deuren. Ophalen bij ons aan de Anthonie Fokkerstraat 23 in Barneveld is gratis.

Jazeker! Selecteer bij het bestellen de optie: Bestelling afhalen. Je hoeft dan geen verzendkosten te betalen. Staalo is gevestigd aan de Anthonie Fokkerstraat 23 in Barneveld.

Per transport. Daar zorgt Staalo zelf voor.

Je hebt de keuze uit een enkele of dubbele scharnierdeur, een enkele of dubbele taatsdeur en een enkele of dubbele schuifdeur. Allemaal volledig naar wens in te delen. 3 of 4 vlakken? Zwart of wit? Het kan allemaal!

Heb je afwijkende wensen? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Staalo deuren bestaan uit staal en glas, waarbij het glas tussen het staal wordt gelijmd. Hierdoor ontstaat een tweezijdig aanzicht. De deuren hebben een gepoedercoate laklaag.

De breedte van onze deuren is minimaal 80 cm en maximaal 105 cm. De minimale breedte van een schuifdeur is 40 cm. De hoogte is minimaal 180 cm en maximaal 290 cm.
Heb je afwijkende wensen? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Onze deuren bestaan uit staal en glas, waarbij het glas tussen het staal wordt gelijmd. Zo ontstaat een tweezijdig aanzicht. De stalen deuren hebben gepoedercoate laklaag.

Je hebt 12 maanden garantie op de deuren van Staalo.

Met een beetje 'klusinzicht' wijst alles zich vanzelf. Zie montagehandleiding op de homepagina. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Kijk even bij het kopje 'monteren' over onze samenwerkingen met montagebedrijven.

Nee, dat doen wij helaas niet. We kunnen je wel verwijzen naar een aantal montagebedrijven die dit wel doen. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Staalo staat voor kwaliteit in producten en dienstverlening. Mocht je toch een klacht hebben, mail deze dan naar: [email protected]

Dat is alleen mogelijk wanneer deze bij levering beschadigd is. Dan zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Zaken als foutief doorgegeven maten vallen onder jouw eigen verantwoordelijkheid.